Welkom bij NL Evenementen!

kofferbakmarkt

Kofferbakmarkt Centrum Hilversum Zondag 29 juni

 Wilt u eens lekker opruimen en overbodige spullen verkopen? Dat kan op de kofferbakmarkt Hilverum. De grootste kofferbakmarkt op het parkeerterrein langgewenst centrum Hilversum! Vind plaats tijdens het Hilversum Alive weekend met live muziek, braderie,  kinderkermis en koopzondag. Er wordt volop reclame gemaakt in de  media en op reclameborden. U heeft gegarandeerd een gezellige dag en doet een ander een plezier met iets waar u wellicht op uitgekeken bent.


Voor de eerstvolgende kofferbakmarkt in Hilversum op zondag 29 juni 2014 is het vanaf nu weer mogelijk om u aan te melden. Het succes van de kofferbakmarkt wordt steeds groter. Er staan steeds meer auto's van buiten Hilversum op het langgewenst. Dat is goed voor de diversiteit en wij zijn blij dat de markt zo populair is. Er zijn zelfs bezoekers van ver buiten Hilversum die de markt  bezoeken.


Boeken kofferbakmarkt >  mail naar  info@nlevenementen.nl


of bel 06-87225999


Waarom meedoen

-er komen gegarandeerd veel bezoekers

-u raakt eindelijk van uw spulletjes af
-u maakt een ander blij
-u verdient een leuk zakcentje

-bezoekers gratis entree

 

Wat zijn de kosten!

Voor een normale personenauto betaalt u 12,50.

Voor een normale personenauto met aanhangwagen betaalt u 20,00.

Voor een busje betaalt u 20,00.

Voor een camper betaalt u 20,00.

Voor een bus met aanhanger betaalt u 25,00.

Voor een camper met aanhanger betaalt u 25,00.

 

KOFFERMARKT HILVERSUM BOEKEN > mail naar: info@nlevenementen.nl

 

of bel 06-87225999

 

Wanneer?

De kofferbakmarkt wordt gehouden op zondag 29 juni 2014 van 11.00 uur tot 17.00 uur op het langgewenst in het centrum van Hilversum. Voor bezoekers is de kofferbakmarkt helemaal gratis! Verkopers betalen een vergoeding voor hun sta plaats..

Zelf deelnemen?
Wilt u zelf deelnemen aan de Kofferbakmarkt, dan is dat ook mogelijk. U heeft bijvoorbeeld onlangs uw zolder of schuurtje opgeruimd en leuke spulletjes verzameld die te mooi zijn om weg te gooien? Daar kunt u heel gemakkelijk een extraatje mee verdienen op de kofferbakmarkt!

Wat mag u verkopen?
Gebruikte, 2e hands spullen.

Wat mag u niet verkopen?
Partijgoederen, eten en drinken, nieuwe producten. U wordt van het terrein verwijderd indien u zich niet houdt aan deze regels.

VOORWAARDEN

Kofferbak markt Hilversum Alive

 

 De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Kofferbakmarkt Hilversum.


1. Deelnemer betaalt voorraf aan de organisatie
2. Deelnemer verkoopt geen partijgoederen en of etenswaren.
3. Deelnemer verkoopt uitsluitend gebruikte goederen uit eigen huisraad.
4. Deelnemer verkoopt geen andere zaken dan waarvoor de Kofferbakmarkt bestemd is.
5. Deelnemer zorgt voor een ordelijke plaats en levert deze schoon op.
6. Deelnemer laat geen huisraad of spullen achter.
7. Deelnemer wordt de toegang ontzegd als er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.
8. Deelnemer is op de hoogte van deze regels en zal deze in acht nemen.
9. Bij extreem slecht weer waarbij kofferbak verkoop niet mogelijk is of waarbij gevaar dreigt voor de bezoekers, wordt deze afgelast. De borg blijft dan gehandhaafd voor een volgende markt. Het besluit om een kofferbakmarkt niet door te laten gaan beslist de organisatie, niet u.
10.Mededelingen worden uitsluitend per email gedaan en op de website geplaatst.
11.Indien er te weinig deelnemers zijn voor de organisatie van een kofferbakmarkt dan behoudt de organisatie zich het recht voor deze af te gelasten.
12.Deelnemer is 18 jaar of ouder.
13.Deelnemer krijgt een standplaats toegewezen door de organisatie en neemt deze regel in acht.
14.Deelnemer mag auto op terrein parkeren vanaf 8.30 uur na goedkeuring van de organisatie.
15.Deelnemer dient bij verhindering uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement te annuleren. Bij een latere annulering wordt 100% van het verschuldigde deelnamegeld in rekening gebracht. Indien dit bedrag niet wordt betaald zal deelnemer in de toekomst niet meer mogen deelnemen aan de Kofferbakmarkt Hilversum. Annuleringen binnen 5 dagen van het evenement worden niet geaccepteerd.

 

Wat zijn de afmetingen rond de auto waar ik mag uitstallen
Het is de bedoeling dat u vanuit de kofferbak van uw auto verkoopt. U mag bij een normale auto uw spullen op een kleed of zeil neerleggen van 3 x 3 meter.
Heeft u een busje dan is de uitstalruimte 3 x 5 meter. Bij auto met een aanhanger mag u een ruimte gebruiken van 3 x 6 meter.

Moet ik reserveren?
U kunt alleen een plaats van te voren reserveren vol is vol.

Vanaf hoe laat kan ik het terrein op?
U kunt normaliter vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur tegen betaling het terrein op. De ingang is gelegen naast de hoofdingang van het parkeerterrein op het langgewenst. Alle andere toegangswegen worden afgesloten. Indien u eerder op het terrein bent, mag u pas uitstallen na 8.30 uur. Komt u eerder dan mag u pas uw auto uitpakken na goedkeuring van de organisatie.

Wanneer mag ik van het terrein af?
Indien u een plaats reserveert mag u niet eerder vertrekken dan 16.00 uur i.v.m. de veiligheid. Indien u eerder vertrekt krijgt u geen borg terug.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?
Als het slecht weer is met aanhoudende regenval en/of extreem harde wind en alleen als er een gevaar dreigt voor de deelnemers/bezoekers dan wordt de kofferbakmarkt op de dag zelf geannuleerd. De borg blijft dan staan voor een volgende keer. 
Indien u op de dag zelf eerder wilt vertrekken vanwege matig weer, dan ontvangt u geen geld terug. De organisatie beslist of de markt doorgaat, niet u.